De Prêtre
  Onze vestigingen

Garage De Prêtre BVBA

Ardooisesteenweg 319 8800 Roeselare, 051/24.80.70

Subaru De Prêtre

Uw Subaru 6-sterren dealer én Saab hersteller in West-Vlaanderen

Sinds meer dan 40 jaar is Garage De Prêtre een begrip binnen het automobiellandschap van West-Vlaanderen. Meer dan 40 jaar lang officieel Saab dealer en Saab Unlimited partner en sinds 2012 officieel 6-sterren Subaru dealer.

Als Subaru rijder kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke, klantgerichte en professionele benadering en de daarbij behorende service van het volledige team.

Bent u nog geen Subaru rijder en bent u geïnteresseerd in een van de Subaru modellen, dan bent u van harte welkom om eens kennis te maken.

In onze showroom tonen wij u graag al het nieuws dat Subaru u te bieden heeft. Wilt u daarbij zelf de voordelen van een Subaru ervaren tijdens een proefrit, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Voor het uitvoeren van het periodieke onderhoud en eventuele reparaties aan uw Subaru beschikken wij over een moderne werkplaats.

Uniek voor Subaru zijn de BOXER motoren en het Symmetrical AWD-systeem en om u ook in de werkplaats goed van dienst te kunnen zijn beschikken onze monteurs over de juiste kennis van deze unieke systemen.

Uw afspraak met ervaring, onberispelijke technische kennis en een waaier van diensten binnen een familiale onderneming met U als centraal punt.

Namens ons gehele team heten wij u van harte welkom in onze showroom en werkplaats.