De Prêtre

Pieter Timmers wordt Subaru Ambassadeur

Zaventem, 20 juli 2017, Subaru Belux heeft dinsdag de Subaru Levorg waar Pieter Timmers voortaan zal mee rijden overhandigd. Pieter Timmers, de Belgische zwemmer die op de Olympische Zomerspelen van 2016 in Rio Janeiro een zilveren medaille in de 100 meter vrije slag - het koningsnummer in het zwemmen - behaalde, is sinds deze week officieel de Subaru ambassadeur voor Subaru Belux.

Pieter Timmers begon zijn carrière in België en trok in 2009 naar Eindhoven om er professioneel te gaan trainen. Toen hij na een paar jaar terugkwam naar België en zich vestigde in Antwerpen leerde hij zijn vrouw kennen met wie hij onlangs een dochtertje, genaamd Jutta, kreeg. Pieter is een atleet die goed bij het merk Subaru past. Subaru staat vooral voor veiligheid, plezier en duurzaamheid. Dit zijn ook de eigenschappen die Pieter net zoekt in een auto die nu ook zal dienen als gezinswagen samen voor hem, zijn vrouw en dochter. Met de veiligheidstechnologie EyeSight kan Pieter met een gerust gevoel de baan op en na zijn intensieve trainingen kan hij genieten van de standaardopties zoals zetelverwarming, Bluetooth connectie, etc. Ook de grote kofferruimte komt erg goed van pas aangezien Pieter met veel materiaal en koffers de baan op moet op weg naar wedstrijden. We kozen samen voor de Subaru Levorg omdat deze auto de sportieve looks combineert met de hoge veiligheidseisen die Subaru tegenwoordig in de modellen aanbiedt. Hij koos voor een kleur (Lapis Blue) die past bij zijn habitat, namelijk het water. Pieter heeft nu reeds voeling met het merk en zal ook, wanneer zijn drukke trainingsschema het toelaat, aanwezig zijn op bepaalde Subaru events. 

Eind deze week vertrekt Pieter naar Boedapest voor het WK zwemmen waar hij zich zal focussen op de 100 meter. Wij duimen mee met hem voor een goed resultaat.