De Prêtre
  Onze vestigingen

Garage De Prêtre BVBA

Ardooisesteenweg 319 8800 Roeselare, 051/24.80.70

Wereldpremière van Subaru VIZIV Future Concept en Impreza 5-deurs Concept

Subaru zal tijdens de 44e editie van de Tokyo Motor Show 2015 (persdagen op 28 en 29 oktober, publieksdagen van 30 oktober tot 8 november) twee wereldpremières onthullen. Verder komt het merk met maar liefst vier nieuwe productiemodellen en zijn er modelaanpassingen voor de Forester en de XV te zien.

"New Subaru Story"

Het thema op de Subaru-stand is dit jaar ‘New Subaru Story’. Door auto’s te bouwen die invulling geven aan Subaru’s ‘Enjoyment and Peace of Mind’, wil het Japanse merk zijn klanten meer dan ooit de ingrediënten bieden waarmee zij hun eigen verhaal kunnen schrijven. Auto’s dus, die hun eigenaars altijd en overal bijstaan op welke trip dan ook.

Twee wereldpremières

Onder de getoonde nieuwigheden bevinden zich twee wereldpremières. De eerste, de Subaru VIZIV Future Concept, geeft invulling aan Subaru’s toekomstvisie als het gaat om autonoom rijden. Het model combineert de techniek die daarvoor noodzakelijk is met belangrijke veiligheidsvoorzieningen.

De tweede grote première komt op naam van de Impreza 5-deurs Concept, een design study van de volgende generatie Impreza.

Subaru toont voorts de SporVita Series, speciale uitvoeringen van de WRX S4 en Legacy B4; de S207, een bijzondere uitvoering van de WRX STI en opgewaardeerde versies van de Forester and Subaru XV.

Persconferentie

FHI president Yasuyuki Yoshinaga zal de auto’s onthullen op de persconferentie op woensdag 28 oktober om 13.45 uur op de Subaru-stand in de East Exhibition Hall.

Voor de thuisblijvers is de conferentie te volgen via : SUBARU-USTREAM (http://ustream.tv/channel/SUBARU-USTREAM).

Op de officiële Subaru website (http://www.subaru-global.com/2015tokyo.html) is alle informatie over de nieuwe modellen te vinden.